Ilyenek vagyunk mi!

Megtervezzük és elkészítjük
A belső/külső vállalati kommunikációtól a televíziós műsorokon és dokumentumfilmeken, médiatréningeken keresztül a reklámokig.

Az ügyféltől egyet kérdezünk: mi a célja? Ezután megkeressük a legtökéletesebb eszközt ennek eléréséhez,
majd meg is valósítjuk álmait.
Nem, nem kell még egy halom külső céget bevonni. Az ötlettől a kész termékig mindent menedzselünk: legyen az akár a filmen túl egy infografika, print, animáció, arculattervezés, kommunikációs tanácsadás vagy a prezentálásához kapcsolódó kampány illetve rendezvény megszervezése.

Termékeink

Igen, igen. A vizuális kommunikáció nem egy marék gyurma, hanem ugyanúgy termékkörökbe csoportosítható szolgáltatások halmaza, mint bármely piaci termék. Több ilyet is kitaláltunk illetve alkalmazunk, de a vizuális műfaj pont attól szép, hogy gyakorlatilag végtelenül megújítható, átalakítható. Termékfejlesztéssel tehát minden pillanatban érdemes foglalkozni. A teljesség igénye nélkül néhány termékünk.

water.NEWS
vállalati híradó

HR. kommunikáció híradós műfajban. Világhíradók stílusában egy-egy belső hír, mint híradó "bejátszó anyag" jelenik meg egységes visszatérő arculattal, a cégben ismert műsorvezetővel. A kollégák már várják, hogy "mikor leszünk benne a hírekben". Könnyen aktualizálható, hiszen nem kell minden hírt külön megjelenéssel kommunikálni. Elég egy rendszeres híradóba illeszteni mindent. 15 másodperc hírnév mindenkinek jár!
(Több a galériában)

water.SPOT
ami az eladásról szól

Reklámfilm, spot, vagy televíziós miniprogram. Az ügyfél elmeséli milyen céljai vannak, mi pedig igyekszünk egyedi, ötletes és költséghatékony megoldást találni. Sikereink abban rejlenek, hogy ezen a téren is a komplexitásra törekszünk: az ötlettől a megvalósításig egy kézben tartjuk a folyamatokat. Ebben hiszünk, de természetesen ettől még nem zárkózunk el a megbízásos alapon történő kivitelezésektől sem. Nem gondoljuk, hogy mindig mi vagyunk a legokosabbak, ezért önállóan is, de reklámügynökségekkel is dolgozunk.
(több a galériában)

water.NET
hosszabb műfajok

Vállalati kommunikációban, de akár marketing területen is egyre nagyobb az igény a hosszabb, de még nézhető, érdekes, őszintébb, hiteles emberek riportjait is tartalmazó kisfilmekre. Kutatások mutatják és mi is hiszünk abban, hogy a TV reklámokban egyre kevésbé hisznek a nézők. A picit természetesebben, hitelesen "piszkosabb" formában tálalt információknak ezért egyre nagyobb a szerepük. Ez igaz brand, vagy corporate filmekre és vállalati kommunikációra egyaránt.
(több a galériában)

water.PRESS REL.
időzített sajtómegjelenés

Új termék, új gépsor, fontos közlendő. Vizuális megjelenés a sajtóban precízen kimérve és magas színvonalon megvalósítva. Jobb kiadni egy tökéletes video press release-t a prezentáció után, mint szomorkodni a televíziók és online szerkesztőségek több-kevesebb sikerrel leforgatott anyagai láttán.

water.ART
portré fotózás

Mozgóképeken kívül online és/vagy print kommunikációjához szüksége lehet fotókra is. Büszkék vagyunk rá, hogy a legjobb portré- és termékfotósokkal dolgozhatunk együtt. Rokon műfaj, így a szükséges smink, fodrász és stylist szolgáltatásokat is egy körből merítjük. Ez nemcsak az egységes végső vizuális arculathoz járul hozzá, de garantált és állandó színvonalat is biztosít ügyfeleinknek. Nem is gondolná, hogy egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett fotó a vezetőségről, mekkora bizalmi tőkének szolgáltat alapot a jövőben.
(több a galériában)

water.SKILL
tudásunkat megosztjuk

Munkatársaink hazai és nemzetközi televíziókban szerzett, akár több évtizedes tapasztalatit kiegészítettük az üzleti világ igényeivel. Ezeket okosan összeadva egyedülálló, az "aha" élményre fókuszáló média- és válságkommunikációs tréningeket tartunk. Számunkra is meglepő és persze megtisztelő, hogy ügyfeleink minden alkalommal milyen rácsodálkozással és hálával vannak a napi tréningek után. Alkalomról-alkalomra elhangzik az "...ezt nem is gondoltam volna!" kijelentés. Miért? Mert mi nem könyvből mondjuk amit mondunk, hanem valódi helyzetekből, valódi szituációk felhasználásával adunk a gyakorlatban is felhasználható tudást. Minden elhangzott információt a trénerek leinformálható szakmai tudása és tapasztalata támaszt stabilan alá.

Árérzékenyek ügyfeleink
is, mint manapság mindenki

Éppen ezért kínosan figyelünk arra, hogy rendszerünkben soha ne legyenek pazarló elemek. Ha két feladat egy kézbe helyezése egy forgatás során a minőség rovására nem megy, akkor ezt megvizsgáljuk és megtesszük. Hiszünk abban, hogy értelmes módon lehet optimalizálni a költségvetést. Mindig átlátható, tételes, egységáranként követhető budget-t adunk. Ügyfeleink soha nem szembesülhetnek csak egy darab árral. Minden elem követhető, bővíthető vagy csökkenthető. Figyeljük a piaci árakat és nem engedjük elszabadulni sajátjainkat.

Kedvencek

Hogy csináljuk

Cégünk vezetői is és munkatársaink is óriási tapasztalattal rendelkeznek a filmkészítés, fotózás, illetve grafikai munkák terén. Alkotóink saját területük - gyakran nemzetközileg is - elismert képviselői.
Ezt fontosnak tartjuk megemlíteni.

Mi az ügyfeleinknek a valódi szakmai hátteret kínáljuk a tanácsadástól a megtervezésen át a megvalósításig. Nem csak arról van szó, hogy egy kommersz eszköz által készített képpel kápráztatjuk partnereinket. A mi pedigrénket a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalat és felkészültség, a napi trendek követése és kreatív megvalósítása, ügyfeleink igényeihez való igazítása adja. Folyamatosan szondázzuk már meglévő ügyfeleinket is, hogy a piac mozgásával együtt változó igényeiket a lehető legjobban ki tudjuk elégíteni.

We are a full service film production company

staffed by former BBC personnel. We provide all the elements you'll require
for your production; creative brief, scripts, actors, voice overs,
music and animated graphics.