Filmgaléria

ERSTE Higgy Magadban reklámfilm

A bank ebben a sorozatban olyan vállalkózókat muatott be, akik képesek voltak megvalósítani álmaikat. Ez a film a Szamos Cipő tulajdonosával, Juhász Jánossal készült.

Altitude Immobilier Svájc

Fantasztikus hegyek, lenyűgöző táj. Crans-Montana paradicsomi síközpontjának legmenőbb ingatlanközvetítőjénél készítettünk image spotot

DANA Amerikai Járműgyártó

A gyár 10 éves évfordulójára készítettünk spotot. Több szekció is látható itt egyben, de összesen 6 db rövidebb image filmecskét készítettünk nekik.

A SOPRONI Sörgyár

120 éves évfordulójára készítettük a vállalat történelmét bemutató 4 részből álló spot sorozatot. Első rész.

A SOPRONI Sörgyár

120 évs évfordulójára készítettük a vállalat történelmét bemutató 4 részből álló spot sorozatot. Második rész.

A SOPRONI Sörgyár

120 évs évfordulójára készítettük a vállalat történelmét bemutató 4 részből álló spot sorozatot. Harmadik rész.

A SOPRONI Sörgyár

120 évs évfordulójára készítettük a vállalat történelmét bemutató 4 részből álló spot sorozatot. Negyedik rész.

EGIS Animáció

Friss partnerünk az EGIS Gyógyszergyár. Egy új EU-s szabályozás hívta életre azt az intézkedéssorozatot, amit szerializációnak neveztek el. Erről kértek tőlünk egy magyarázó animációt.

TESCO finest Szaloncukor

A legnagyobb hazai kiskereskedelmi áruházlánc ezzel a filmünkkel kommunikálta karácsony előtt a finest, marcipános szaloncukrait. A pontos ismertetésen túl célunk volt a termék és a beszállító - Szamos Marcipán Manufaktúra - természetes és hiteles bemutatása.

Szekszárdi Kosarasok a TESCOban

A TESCO "Ön Választ, Mi Segítünk" kampányának népszerűsítéséhez adták tudásukat, mosolyukat és lelkesedésüket a szekszárdi kosárlabdázó lányok. Mi pedig a legjobb tudásunkat...

TESCO Head Office Átépítés

A budaörsi központ teljes átépítése és modernizálása XXI. századi szintre emelte a TESCO magyarországi központját. A a régi bontásától az új használatbavételéig követtük az eseményeket.

ERSTE Recruiting Film

Az ERSTE employer branding-toborzó filmje szerintünk nagyon jól sikerült. A 20+ korosztály bevonzása volt a cél, banki tanácsadói munkakörökbe. Szerintünk talált!

NISSAN 1/2 Leaf

Azt a feladatot kaptuk a NISSANtól, hogy a promóciós és oktatási célokra készülő Leaf elektromos autó kettévágásáról készítsünk filmet. Ez lett az eredmény.

GLOBUS Miniprogram

A sokrészes sorozat lényege az volt, hogy fiataloknak adjunk nagyon rapid főzési tanácsokat, miközben a brand említése nélkül konkrét terméket reklámozunk. A Brand Factorytől kaptuk ezt a megrendelést.

TV2 Miniprogram

Szintén egy Brand Factory koprodukció, melyben egészséges életmódtanácsokkal láttuk el a nézőt. Anita hiteles háziasszonya volt a sokrészes sorozatnak.

TV2 Miniprogram

Szintén egy Brand Factory koprodukció, melyben egészséges életmódtanácsokkal láttuk el a nézőt. Anita hiteles háziasszonya volt a sokrészes sorozatnak.

MTVA új arculati elemek

A köztelevízió arculati megújulásáért felelős csapatával közösen alkottuk meg és forgattuk le a különböző ID-kat. Az utómunkát az MTVA csapata végezte el.

MTVA új arculati elemek

A köztelevízió arculati megújulásáért felelős csapatával közösen alkottuk meg és forgattuk le a különböző ID-kat. Az utómunkát az MTVA csapata végezte el.

UPC SIXX

A Next Wave megbízásából készítettük Sixx-el a UPC brandjét építő, informatív kisfilmeket. SIXXel dolgozni: Rock&Roll!

GE Lighting

Berlinben, a nagy hírű ADLON KEMPINSKI hotelben forgattuk ezt a spotot. Büszkék vagyunk rá, mert ez a hotel -a vendégei magánszférájának megőrzése miatt- nem enged be bármilyen forgató csoportot az épületbe. Koprodukciós partnerünk a CAFE Next volt.

TELEKOM Miniprogram

A Brand Factoryt azzal bízta meg a Telekom, hogy akkori új, kisvállalkozások számára bevezetendő tarifacsomagjait miniprogrammal népszerűsítse a TV2 és az RTL csatornákon. A kivitelezéshez partnerként ismét minket választottak.

TELEKOM Miniprogram

A Brand Factoryt azzal bízta meg a Telekom, hogy akkori új, kisvállalkozások számára bevezetendő tarifacsomagjait miniprogrammal népszerűsítse a TV2 és az RTL csatornákon. A kivitelezéshez partnerként ismét minket választottak.

EURONEWS Greeting

A legnagyobb európai hírcsatorna felkért minket, hogy egy kedves, otthonos videót készítsünk újévi üdvözletként a cégcsoport hazai irodájáról a többi európai munkatárs számára.

BRAZIL Narancslé

A Tudatos Vásárlók egyesülete a WATER FILMet kérte fel fél órás dokumentumfilmjének teljes kivitelezésére. Brazíliában forgattunk majdnem három hétig. Kell-e mondani, hogy nagy élmény volt?

MTVA új arculati elemek

Hiszik vagy nem, de minden logó az aminek látszik! Mi pedig az ország legkülönbözőbb helyein vettük fel a 3m átmérőjű karikát, melyek a közmédia csatornáit összekötő arculati elemek lettek. Terepszemléztünk, beállítottuk a fényviszonyoknak megfelelő képkivágást, összeszereltük és leforgattuk az óriás logókat. Nagy muri volt, több évszakon keresztül dolgoztunk rajta.

Le Méridienből, Ritz-Carlton

A The Ritz-Carlton szállodadánc vette át a korábbi Le Méridien hotelt. Természetesen ez teljes átalakítással járt. Végigkövettük a metamórfózist és jó kis filmet gyártottunk belőle.

Szeretetéhség kampány

A nyitó eseménynek a TESCO adott otthont. Az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövetei (Koko, Talma) kezdték meg a kuponok árusítását.

Szamos Marcipán Reklámfilm

A Szamos Marcipán Manufaktúra egyik új termékéhez készítettük ezt a reklámfilmet a karácsonyi szezon előtt.

A nyertes Tiniséfek

Londonban, Jamie Oliver éttermében is kipróbálhatták magukat. A TESCO jóvóltából természetesen mi is elkísértük a csapatot.

IMPLANT CENTER

Főleg implantátum beültetéseket végző neves fogászati vállalkozás cégünket bízta meg rövid, hangulat spot-jának elkészítésével. Angol, Orosz, Német, Francia és Magyar változat készült belőle.

TESCO Családi Nap 2018

Két évtizede rendezi meg a TESCO saját Családi és Sportnapját. Már hat éve mi készítjük ezeket a filmeket is. Bevallhatjuk, ilyen esetekben nem könnyű évről-évre megújulni.

TESCO Hazai Dinnye

Az áruházlánc kampányának nyomán elkezdtönk egy, a hazai beszállítókat népszerüsítő filmsorozatot forgatni. Ez itt a mézédes dinnyéről szól.

Vállalati Híradó

Jelenlegi kedvencünk. Világszínvonalú, híradós arculatba hozzuk be egy vállalat belső és külső eseményeit. A dolgozók mindig nagyon várják a következő részt. Számtalan módon variálható, de mégis egy egységes, visszatérő arculat.

TESCO Waste Food

Az élelmiszerpazarlás ellen az áruházlánc hihetetlen erőket mozgósít szerte európában. Ezt a filmet az angol központnak készítettük. Szép ez a drone kép igaz?

TRAVEL Channel Promo

Jókuti Andrással forgattunk a Travel Channel számára egy új műsorukhoz promóciós filmet. Ember és Étel.

TESCO Értékeink Gála 2015.

Elegáns környezetben és őszinte elismeréssel köszönte meg a vállalat a legkiválóbb dolgozóinak a kollégákért, vásárlókért, vagy valamilyen közösségért tett önzetlen munkáját.

Dance in the store

Versenygyőztes HR filmünk. Saját ötlet arra, hogyan kovácsoljuk erősebbre a dolgozói kapcsolatokat. Nagyon sikeres volt a TESCO 22.000 fős munkatársi környezetében.

Dia Euro 2014.

Promóciós videó, a DiaEuro 2014. teremlabdarúgó Európa Bajnokságra.